Reparation

Vi er et prof team der har lavet telefoner i mere end 16 år. Vi tilbyder at hjælpe alle slags mennesker med at få lavet deres telefon på så kort tid som muligt. Hos os skal man ikke undvære telefonen mere end højst nødvendigt.

Vi yder reparationer på iPhone, iPod, iPad, HTC, Sony-Ericsson. Samsung, LG, Nokia og mange mange andre telefoner. Vi har gjort os særlige experter på iPhones så vi kan nu skifte dit iPhone glas til 3G og 3GS på blot 5 minutter.

Har du en reparation som du gerne vil have udført af vores professionelle team skal du blot komme en tur forbi vores butik / værksted på Østboulevarden 1 i Aarhus i åbningstiden så skal vi gøre alt hvad vi kan for at få løst netop dit problem.

Vi dækker hele jylland og vi har tæt sammenarbejde med både Telenor, Telia, TDC, Telekæden, Æblehuset og mange andre.

Vi har mange forsikringer der bruger vores service for at kunne give dig som kunde den bedste service på din telefon.

Flere og flere virksomheder finder fordelene ved at benytte vores service da deres medarbejdere ikke skal undvære telefonen. Ved eks. ødelagt glas får du skiftet det mens de venter. (3G / 3GS) eller max en time (iPhone 4)

Har du en telefon som der ikke vil det som du vil have den til. Kik forbi og lad os se på det. Det kunne jo være det bare var en lille ting som vi kunne klare på 5 minutter og du ikke skulle undvære telefonen.

helloo.dk / Østboulevarden 1 / 8000 Aarhus C.

www.helloo.dk designed by Arthur Shade