Billig iPad- og iPhone reparation i Århus

Hos helloo.dk er vi et professionelt team, der har repareret telefoner siden 1999. Vi tilbyder at hjælpe alle med hurtig og kompetent iPad reparation eller iPhone reparation i Århus, hvor vi holder til. Hos os er målet, at kunderne ikke skal undvære telefonen længere end højst nødvendigt.​

Min iPhone vil ikke tænde:

” Min iPhone vil ikke tænde ” – Sådan starter rigtigt mange supportsager i vores reparationsbutikker.

Problemet skyldes typisk en softwarefejl, men i visse tilfælde kan det også sagtens være et avanceret hardwareproblem. Vi vil her forsøge at komme ind på et par ting, du selv kan gøre for at forebygge, at din telefon går død, men har du prøvet alt, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for iPhone reparation i Århus.

FOREBYGGELSE:

1. Lad aldrig din telefon gå ud!

Gør det til en vane at slukke din telefon mindst 1 gang om ugen. Vi anbefaler faktisk, at man slukker den 1 gang i døgnet, men hvis dette ikke er noget man kan overholde, bør man i det mindste sikre sig, at den bliver slukket helt ned 1 gang om ugen. Derudover er det en rigtig god ide, at oplade sin iPhone til 100% hver gang, samt først at oplade den, når den har under 20% batteri tilbage.

2. Brug original oplader!

Mange af de telefoner vi får ind, som ikke kan laves, er blevet ødelagt af uoriginale opladere. Mange af de uoriginale opladere udleder en forkert mængde strøm til telefonens bundkort og dermed brænder bundkortet af.

Det kan derfor ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at benytte en original oplader, eller et godkendt MFI produkt.

Vi har de rette kabler og opladere i butikken, så kig ind, og så vejleder vi dig til at vælge det rette produkt.

3. Backup!

Vi får rigtigt mange kunder ind, som desværre ikke har lavet en backup af deres iPhone.

Da de fleste har vigtige billeder liggende på deres iPhone, er det utroligt vigtigt at få lavet en backup af de data som ligger på din iPhone.

Vi anbefaler altid, at man benytter iTunes til at tage backup, også selvom man har lavet en iCloud sikkerhedskopi.

Apple har lavet en guide til hvordan du laver backup – Linket finder du HER .

MIN IPHONE VIL IKKE TÆNDE – HVAD GØR JEG?

Det første du bør gøre, er at teste om din telefon tager imod strøm, det kan du let gøre ved at tilslutte en tændt oplader til din iPhone.

Hvis din telefon ikke oplader, er der en god chance for, at der blot er skidt i dit ladestik. Det kan vi i de fleste tilfælde lave på cirka 5 minutter – Vi yder denne service gratis til alle vores kunder. Hvis ladestikket skal skiftes, koster dette dog et lille gebyr afhængig af telefonens model.

Hvis der intet billede kommer frem på telefonen, når du forsøger at tænde den, kan du forsøge at gendanne telefonen via iTunes på en PC eller MAC, det finder du Apple´s egen guide til HER.

MIN IPHONE VIL STADIG IKKE TÆNDE!

Hvis det ikke hjælper at gendanne telefonen, eller hvis iTunes slet ikke registrerer at telefonen er tilsluttet, er sidste mulighed at indlevere den til iPhone reparation i vores butik i Århus. Vi har flere års erfaring, og har gennem årene pustet nyt liv i tusindvis af defekte iPhones. Skal vi også hjælpe dig?

Erfaren i iPad reparation og iPhone reparation i Århus

Hos Helloo.dk har vi mangeårig erfaring med billig reparation af Apples iPhones og iPads. Vi kan blandt andet skifte dit glas på iPhone 5/5C/5S eller iPhone 6/6 Plus på blot 10 minutter. iPhone 6S tager dog lidt længere - typisk omkring 60 minutter.

Har du en iPad eller iPhone reparation, som du gerne vil have udført af vores professionelle team, skal du blot komme en tur forbi vores butik/værksted i Storcenter Nord på Finlandsgade 17, 8200 Århus N, så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at få løst netop dit problem. Vi er eksperter i billig iPhone reparation i Århus, og vi ser frem til også at hjælpe dig.

Fast Prisliste: Glasskift

Har du en iPhone, der ikke vil, som du vil? Så kig forbi og lad os se på det. Det kan sagtens være det bare er en lille ting, som vi kan klare på fem minutter - og så behøver du ikke at undvære telefonen. Du kan også kontakte os på telefon 86 13 11 86 eller e-mail dan@helloo.dk hvis du har spørgsmål.

Alle priser er inkl. moms.

iPhone 4

150,- kr.

iPhone 4S

150,- kr.

iPhone 5

300,- kr.

iPhone 5C

300,- kr.

iPhone 5S

300,- kr.

iPhone SE

300,- kr.

iPhone 6

500,- kr.

iPhone 6 Plus

600,- kr.

iPhone 6S

600,- kr.

iPhone 6S Plus

700,- kr.

iPhone 7

900,- kr.

iPhone 7 Plus

1000,- kr.

iPhone 8

1500,- kr.

iPhone 8 Plus

1700,- kr.