Reparation af iPhone og iPad i Aarhus

Vi er et professionelt team, der har lavet telefoner siden 1999. Vi tilbyder at hjælpe alle med iPad reparation eller iPhone reparation på så kort tid som muligt. Hos os er målet, at kunderne ikke skal undvære telefonen længere end højst nødvendigt.

Min iPhone vil ikke tænde:

” Min iPhone vil ikke tænde ” – Sådan starter rigtigt mange support sager i vores reparations butikker.

Problemet skyldes typisk en software fejl, men kan i visse tilfælde også sagtens være et avanceret hardware problem. Vi vil her forsøge at komme ind på et par ting du selv kan gøre for at forebygge at din telefon går død, og give et par gode råd hvis uheldet er ude.

FOREBYGGELSE:

1. Lad aldrig din telefon gå ud!

Gør det til en vane at slukke din telefon mindst 1 gang om ugen. Vi anbefaler faktisk at man slukker den 1 gang i døgnet men hvis dette ikke er noget man gør bør man i det mindste sikre sig at den bliver slukket helt ned 1 gang om ugen. Derudover er det en rigtig god ide at oplade din iPhone til 100% hver gang, samt at oplade den når den har under 20% batteri tilbage.

2. Brug original oplader!

Mange af de telefoner vi får ind som ikke kan laves, er blevet ødelagt af uoriginale opladere. Mange af de uoriginale opladere udleder en forkert mængde strøm til telefonens bundkort og dermed brænder bundkortet af.
Det kan derfor ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at benytte en Original oplader, eller et godkendt MFI produkt.
Vi har de rette kabler i butikken samt de rigtige opladere. Så kig ind så vejleder vi dig i butikken.

3. Tag Backup!

Vi får rigtigt mange kunder ind, som desværre ikke har lavet backup af deres iPhone.
Da de fleste har vigtige billeder liggende på deres iPhone, er det utroligt vigtigt at få lavet en backup af de data som ligger på din iPhone.

Vi anbefaler altid at man benytter iTunes til at tage backup, også selvom man har lavet en iCloud sikkerhedskopi

Apple har lavet en guide til hvordan du laver backup – Linket finder du HER .

MIN IPHONE VIL IKKE TÆNDE – HVAD GØR JEG?

Det første du bør gøre, er at teste om din telefon tager imod strøm, det kan du let gøre ved at tilslutte en tændt oplader til din iPhone.

Hvis din telefon ikke oplader, er der en god chance for at det blot er skidt i dit ladestik, det kan vi i de fleste tilfælde lave på cirka 5 minutter – Vi yder denne service gratis til vores kunder. Hvis ladestikket skal skiftes koster dette dog et lille gebyr afhængelig af telefon model.

Hvis der intet billede kommer frem på telefonen når du forsøger at tænde den, kan du forsøge at gendanne telefonen via iTunes på en PC eller MAC, det finder du Apple´s egen guide til HER.

MIN IPHONE VIL IKKE TÆNDE ENDNU!

Hvis det ikke hjælper at gendanne telefonen, eller hvis iTunes slet ikke registrere at telefonen er tilsluttet, er sidste mulighed at indlevere den til reparation. Det kan hurtigt og nemt gøres i en af vores reparations butikker som ligger flere steder i landet. Vi har flere års erfaring og har igennem årene pustet nyt liv i tusindvis af defekte iPhones.


Erfaren i iPhone reparation og iPad reparation

Hos Helloo.dk har vi gjort os erfaren i Apples iPhones og iPads.Vi kan blandt andet skifte dit glas på iPhone 5/5C/5S eller iPhone 6/6 Plus på blot 10 minutter. iPhone 6S tager dog lidt længere. Typisk 60 minutter.

Har du en reparation, som du gerne vil have udført af vores professionelle team, så skal du blot komme en tur forbi vores butik / værksted i Storcenter Nord Finlandsgade 17, 8200 Aarhus N. Inden for åbningstiden. Så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at få løst netop dit problem.

Fast Prisliste: Glasskift

iPhone 4                  150,- kr.  (1 time)

iPhone 4S                150,- kr.  (1 time)

iPhone 5                   400,- kr.  (10 - 15 minutter)

iPhone 5C                400,- kr.  (10 - 15 minutter)

iPhone 5S                400,- kr.  (10 - 15 minutter)

iPhone SE                400,- kr.  (10 - 15 minutter)

iPhone 6                  600,- kr.  (10 - 15 minutter)

iPhone 6 Plus         600,- kr.   (10 - 15 minutter)

iPhone 6S                800,- kr.   (10 - 15 minutter)

iPhone 6S Plus     1000,- kr.   (10 - 15 minutter)

iPhone 7                 1200,- kr.   (10 - 15 minutter)

iPhone 7 Plus        1400,- kr.   (10 - 15 minutter)

Har du en iPhone, der ikke vil, som du vil? Så kig forbi og lad os se på det. Det kan sagtens være det bare er en lille ting, som vi kan klare på fem minutter - og så behøver du ikke at undvære telefonen. Du kan også kontakte os på telefon 86 13 11 86 eller e-mail dan@helloo.dk hvis du har spørgsmål.

Hvem er vi?​

helloo.dk

CVR: 25313682

Kontakt os

​Telefon: 86 13 11 86

​E-mail: dan@helloo.dk

Åbningstider​

Man - Fredag​: ​​10:00 - 19:00

Lørdag: ​​10:00 - 16:00

Find vej

Finlandsgade 17

​8200 Århus N

Find os også på