Om helloo.dk​

​helloo.dk er Danmarks ældste mobil reparatør. Vi har været her siden 1999. Det betyder vi har den største kompetance, erfaring og den viden der skal til for at yde dig den bedste service på dit apple produkt.

Du kan selv vælge hvilken form for service, som du står og mangler. Hvad end problemet er, så har vi stor mulighed for at hjælpe dig.

​Vi yder selvfølgelig GARANTI, på alt hvad vi laver - dog med undtagelse af reparationer af vandskadede telefoner og kina kopi glas. Ring til os og få en snak med hvad vi kan hjælpe netop dig med!

Vi anbefaler...

Vi anbefaler større virksomheder at have en fast aftale med os, således at alle medarbejdere kan komme ned med deres iPhone og få den lavet mens de venter. På den måde behøver medarbejderne ikke at undvære deres iPhone, som flere og flere er afhængige af i forhold til deres job.

​For at levere så god service som mulig tilbyder vi også firmaer at blive oprettet hos os, såfremt de kontakter os med de nødvendige oplysninger.

​Vi har mange skoler, forsikringsselskaber og store virksomheder, der bruger vores service. Vi byder alle velkommen - store som små.

​Virksomhedens juridiske navn:
​www.helloo.dk

Virksomhedens kaldenavn:
​helloo.dk

Selskabsform:
​Enkeltmandsvirksomhed med flere ansatte

CVR-nummer:
25313682

Etableringsår i CVR registeret: 3. Januar År 2000

​Adresse:

​helloo.dk i Storcenter Nord

Finlandsgade 17

8200 Århus N.

Telefonnummer: +45 86 13 11 86

Officiel e-mail adresse: dan@helloo.dk

Officiel web-adresse: www.helloo.dk

Vores bankforbindelse er Nordea

​Reg: 1935 kontonr: 6446314260

​IBAN nr: DK7020006446314260

SWIFTH: NDEADKKK