Betingelser

Vi har alt tilbehør til Apple-produkter på lager. Vi gør, hvad vi kan for at kunne udføre reparationen på så kort tid, at at vi kan lave telefonen mens du venter.

Da vi ligger i Aarhus og dækker hele Jylland, kan du sende telefonen til os. Vi får hver dag pakker med telefoner som vi reparerer og sender retur samme dag, såfremt betalingen har fundet sted enten ved at vedlægge pengene i pakken /forudbetalt via webshoppen eller via bankoverførsel.

Når du sender et produkt til os til reparation, så skal du huske at vedlægge en note om, hvad det er vi skal lave. Vi reparerer kun den beskrevne fejl og selvom der måtte være andre fejl eller mangler på telefonen, så bliver dette ikke lavet. Fejl der senere måtte opstå, som ikke har at gøre, med det vi har lavet, bliver ikke repareret under garantien.

Da vi værner om vores kunders telefoner bruger vi KUN Postdanmark og sender altid som pakke, da telefonen dermed er fuldt dækket af den forsikring PostDanmark yder på deres pakkeservice. Derfor anbefaler vi ALLE vores kunder til at sende telefoner til os som pakke, da de ellers nemt kan blive væk, og vi kan på ingen måde hjælpe kunden med at finde telefonen igen.

Alle virksomheder som sender medarbejder ned med udstyr der skal laves på faktura skal altid sende en mail inden de kommer for at beskytte sig selv mod at alle enhver kan komme og sige at de kommer fra samme virksomhed!

Ofte stillede spørgsmål​

Spørgsmål: Er der garanti efter jeg har fået skiftet glas?

Svar: Din garanti forsvandt, da du tabte din telefon. Hvis du ikke fortæller, at du har fået skiftet glas, så kan det ikke ses, og derved har du stadig din garanti! Vi giver selvfølgelig fuld garanti på det vi laver, så skulle noget ikke virke retter vi det uden beregning. kræver dog du valgte original og kan fremvise kvittering!

Spørgsmål! Hvor lang tid tager det at få skiftet glas.

Svar: Det afhænger af hvad du skal have skiftet glas på. Her er en lille oversigt på Apple-produkter, da det er dem, vi laver mest.

iPad 2-3-4 og air tager fra 1-3 timer afhænge ligt af hvor travlt vi har.

iPhone 3G / 3GS tager 1 time.

iPhone 4 / 4S tager ca. 1 time.

Vi laver telefonen mens du venter.

iPhone 5 tager 10 minutter.

iPhone 5C /5S tager 10 minutter.

iPhone 6/6 Plus tager 10 minutter.

Spørgsmål! Hvad skal man gøre hvis en telefon bliver vandskadet?

Svar: Hvis man får en vandskadet telefon, skal man tage batteriet ud og komme ned til os så hurtigt som muligt. Hvis du gør dette er der 80% chance for, at den kan laves. Hvis det er iPhone, skal du ikke tage batteriet ud men bare komme så hurtigt som muligt. Hvis du først forsøger at tørre telefonen og lægge den på radiatoren, lægge den i en pose ris, eller andre dårlige ide'r fra nettet, så minkser du chancen for at kunne laves til 20%. Husk, at det er helt forbudt at prøve at tænde telefonen og har du også prøvet at sætte laderen i, så har du med stor sandsynlighed ødelagt chancen for, at den kan laves!

Spørgsmål! Hvad er et originalt og hvad er kopiglas - og hvad er forskellen?

Svar: Der findes ikke længere nogen mulighed for at købe originale glas til iPhone 5 og op. Da vi var de eneste i Århus der lavede telefoner var der ikke noget problem med at købe de originale glas. Men da der kom mange flere butikker ødelagde de muligheden for at købe originale dele og derfor kan der kun købes kopi dele. Kopi dele er delt op i Grade a- g-
​Grade A er det bedste der findes på markedet. (desværre er der mange der påstår de bruger grade A men i virkligheden er det ikke Grade A)

Grade B-D er noget dårligere glas. Men de er billigere i indkøb.
​Grade E-G er de billigste glas på markedet og derfor også dem der er af ringeste kvalitet. Det er 3 gange tyndere glas og ikke hærdet. Det er ofte det som "gør det selv" folk køber hjem via e-bay og kina sider når de vil lave telefonen selv.

Grade A+++ er noget nogen har fundet på at kalde deres glas. Men det er der ikke noget i skalaen der hedder. Det kan max være et grade A.

Der er endda flere der kalder deres Grade A for Originale som så heller ikke er rigtigt!

OEM kvalitet er der også nogen der kalder deres glas. Dette er endnu engang en måde at forvirre kunderne. Det er en jungle derude så længe der ikke er nogen der sætter en kontrol på hvad der bliver lavet i denne brance. Jeg kan kun anbefale at man kommer til os og får lavet det ordenligt 1 gang med et glas der er i orden!

Vi er de eneste der har fået fuld karakter i Århus Testen.

en gruppe unge der har fået skiftet glas hos alle reparatør i Århus og givet karakter efter reparation!

​​

Spørgsmål! Betaler min forsikring for at jeg får skiftet glas?

Svar: Vi laver mange telefoner for forsikringsselskaber. Men det er forskelligt fra kunde til kunde om din forsikring dækker dit tab. Derfor er du nødt til at kontakte dit forsikringsselskab, for at høre hvordan du er stillet.