Velkommen til vores side!

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7

Vi har "Walk In Service" så man kommer blot forbi butikken i åbningstiden så laver vi din telefon mens du venter!

Vi udfører reparationer af Apple produkter til fornuftige priser. Vi har mange års erfaring med reparationer af elektronik. Alle vores reparationer udføres på et professionelt værksted af erfarne teknikere.

Du kan finde vores reparations priser i menuen ved at vælge hvilket produkt du vil have repareret. Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Nu laver vi også HTC telefoner og har derfor delt opgaverne op så du skal kontakte den person som står for det du vil have lavet.

Jeg har spørgsmål om iPhone 2G, 3G, 3GS, 4 Glas, reparation, opdatering, unlock med mere
Klik her
Jeg har spørgsmål om andre. HTC, Nokia, Samsung, Sony-Ericsson osv.
Klik her

Nyheder

Unlock af iPhone 4 og 4S kan ikke lade sig gøre hvis du opdatere til den nyeste IOS 5. Hvis du er afhængelig af unlock skal du ikke selv opdatere.

Vi anbefaler at man bruger tid på at læse inden man blot kaster sig ud i en opdatering. Alle der har købt en iPhone i udlandet må bestemt ikke opdatere.

iPhone 3G og 3GS som er blevet opdateret kan kun låses op med en iPad baseband. Dette er den eneste løsning lige nu, og kan medvirke at din GPS ikke længere virker.

Alle Danske iPhone kan låses op.

www.helloo.dk designed by Arthur Shade