Blog​

NU KAN DU FÅ NYT OG BILLIGT BATTERI I DIN IPHONE

Som lovet er Apple nu klar til at modtage bestillinger på nyt batteri til nedsat pris.
Efter at Apple sidste år afslørede, at man i visse tilfælde bevidst havde nedsat hastigheden på iPhones med dårligt batteri, er Apple nu klar med en slags kompensation.
Det er nemlig muligt at få skiftet sit gamle batteri i visse iPhones til nedsat pris resten af 2018.
Du kan få skiftet batteriet på 2-3 uger til 229 kroner, normalt 629 kroner.
For at komme i betragtning til at få et af de nye og billige batteriskift, skal du have en iPhone 6 eller nyere.

Du kan bestille det nye batteri hos Apple.

Du kan også vælge at komme ind til os helloo.dk og få skiftet dit batteri på kun 10-15 minutter men dog en lidt højere pris. Men du slipper for at undvære din telefon i 3 uger.

iCloud Aktiveringslås​

Har du købt en brugt iPhone?
Hvis du har købt en brugt iPhone, iPad og ikke ved hvad du skal gøre efter du har sat den til iTunes og den spørger efter Apple ID og Password

Gå til support her.

Simpel Guide

  1. Find kontaktoplysninger på tidligere ejer af telefonen enten via email eller telefon nummer.
  2. Få vedkommen til at gå på computeren og log in på www.icloud.com/find og tast sine oplysninger.
  3. open "Find my iPhone og start programmet.
  4. Vælg den enhed der er tale om og slet den fra iCloud kontoen.
  5. Gendan iPhone/iPad og den er klar til brug!

​​
Originale glas ophører.
​Så er der meldt ud at de originale fronte samt glas til iPad er ophørt. Der findes ikke længere originale glas på markedet da fabrikken ikke mener de sælger nok af dem til de udgået modeller. Derfor er de stoppet med at lave flere. Dette betyder at når vi har brugt de sidste på lageret er der ikke andet at vælge end kopi glas!

Dette betyder at helloo.dk er tvunget til at benytte kopi glas så vi er ved at lægge en ny handlingsplan da vi mener at kina kopi ikke må koste så meget som vores kolegaer tager for det! Men vi har først et lager vi skal have tømt. Så skal vi nok komme med et udspil.

Reklamation og garanti

En garanti erstatter ikke reklamationsretten, men løber sideløbende med den. Hvis der opstår en fejl, som ikke er dækket af garantien, kan den godt være dækket af reklamationsretten, og du kan dermed henvende dig til sælger.

Nogle gange tales der om 6 måneders garanti i henhold til købeloven eller de tilsvarende europæiske regler, hvilket kan virke forvirrende. Denne 6 måneders ”garanti” vedrører imidlertid alene spørgsmålet om, hvem der skal bevise, at en mangel var til stede allerede på leveringstidspunktet. Ifølge den danske købelov (og den bagvedliggende EU-lovgivning) formodes en fejl de første 6 måneder efter leveringen at have været til stede på leveringstidspunktet, medmindre sælger kan bevise, at det ikke var tilfældet. De første 6 måneder af den 2-årige reklamationsperiode kommer derfor til at minde om en garanti rent bevismæssigt, og omtales derfor nogle gange som en garanti.

Når du handler i udlandet, skal du i øvrigt være opmærksom på, at det engelske ord ”Guarantee” ofte bruges både om reklamationsret og garanti. Garanti svarende til den danske fortolkning kan kaldes ”Commercial Guarantee” eller ”Warranty”. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte Forbruger Europa.​

Lader til iPhone

Apple har fastslået, at Apple 5 W europæisk USB-strømadapter i sjældne tilfælde kan overophede og udgøre en sikkerhedsrisiko. Denne adapter fulgte med alle iPhone 3GS-, iPhone 4- og iPhone 4s-modeller, der er leveret fra oktober 2009 til september 2012 i nedenstående lande. Den blev også solgt som enkeltstående tilbehør.

Kundernes sikkerhed er altid Apples topprioritet, og vi har frivilligt besluttet os for at ombytte hver berørte strømadapter til en ny, redsignet adapter gratis. Vi opfordrer kunder til at ombytte eventuelle berørte adaptere til en ny så hurtigt som muligt ved at følge nedenstående ombytningsproces.

Bemærk: Andre Apple 5 W USB-strømadaptere er ikke del af dette program.